Waarschuwingen beheren

Als tenantbeheerder of analysebeheerder kunt u alle waarschuwingen beheren die in de tenant zijn gemaakt. Maar het inschakelen van waarschuwingen in de tenant kan alleen worden gedaan door tenantbeheerders.

Waarschuwingen inschakelen

U moet waarschuwingen inschakelen onder gegevenswaarschuwingen op de pagina Instellingen in de Beheerconsole.

Als u gebruik wilt maken van e-mailmeldingen, moet u ook een e-mailserver instellen op de pagina Instellingen. Ga voor meer informatie naar E-mailondersteuning configureren.

Alle waarschuwingen beheren

Tenantbeheerders of analysebeheerders kunnen de volgende acties voor waarschuwingen uitvoeren op de pagina Waarschuwingen in de Beheerconsole:

• Een waarschuwing verwijderen.
  • Een waarschuwing uitschakelen. Hiermee worden geplande evaluaties uitgeschakeld.
  • Een waarschuwing die was uitgeschakeld inschakelen
  • De eigenaar van een waarschuwing wijzigen.

• De nieuwe eigenaar moet toegang hebben tot de app.

• Als de waarschuwing meerdere ontvangers heeft, moet de nieuwe eigenaarRecht professioneel of volledige gebruiker.

InformatieDe app bevat mogelijk gegevens die zijn beperkt met behulp van Section Access en worden gebruikt in selecties in de waarschuwing. In dit geval wordt de waarschuwing niet geëvalueerd voor de nieuwe eigenaar als de nieuwe eigenaar geen toegang heeft. De waarschuwing wordt wel geëvalueerd voor alle eigenaren die toegang ertoe hebben.

Uw eigen waarschuwingen beheren

Als u de instellingen wilt wijzigen voor waarschuwingen waarvan u de eigenaar bent of waar u een abonnement op hebt, kunt u dit in de hub doen. Ga voor meer informatie naar Uw waarschuwingen beheren.