Systeembeveiliging

Wijzig en verbeter uw systeembeveiliging in Qlik Cloud met Content Security Policy (CSP), meervoudige verificatie (MFA), API-sleutels, en OAuth-clients voor beveiliging tegen aanvallen en veilige toegang.

• Content Security Policy (CSP): biedt een extra beveiligingslaag door aanvallen zoals cross-site scripting (XSS) en data-injectie te detecteren en beperken.

• Meervoudige verificatie (MFA): voegt een extra beveiligingslaag toe voor toegang tot Qlik Cloud.

• API-sleutels: verifieer gebruikers, ontwikkelaars of programma's met API's, voor beheerde toegang en gebruiksregistratie.

• OAuth-clients: maakt veilige toegang tot Qlik Cloud-bronnen mogelijk voor applicaties van derden zonder de aanmeldgegevens van eindgebruikers te delen.