Aanmelden bij Qlik Cloud

Voor toegang tot uw Qlik Cloud-tenant, voert u eerst een webadres in in uw browser of gaat u naar www.qlikcloud.com. Als u meerdere tenants hebt, wordt u gevraagd er één te kiezen.

Doe het volgende:

1. Voer in een webbrowser https://<your tenant address> in. Uw systeembeheerder kan u het exacte adres geven.

2. U kunt voor toegang tot uw tenant ook naar www.qlikcloud.com gaan.

3. Als er een aanmeldvenster in uw browser verschijnt, voert u uw gebruikersnaam en wachtwoord in.

4. Als u meerdere tenants hebt, wordt u doorgeleid naar een pagina in My Qlik waar u de tenant die u wilt openen, kunt selecteren. Deze pagina toont ook Talend-tenants die zijn gekoppeld met uw account.

Wanneer u zich aanmeldt bij de Qlik Cloud Analyse-hub, begint u bij de Startpagina waar u verschillende verzamelingen kunt bekijken, inclusief apps, diagrammen, gegevensverzamelingen en opmerkingen. Tenantbeheerders en analysebeheerders kunnen aangepaste startpagina's maken voor de gehele tenant, om specifieke inhoud onder de aandacht te brengen bij alle gebruikers in de tenant. Daarnaast hebben gebruikers hun eigen persoonlijke startpagina waar ze widgets naar keuze kunnen toevoegen. Ga voor meer informatie naar Startpagina's binnen de tenant aanpassen voor de Qlik Cloud Analyse-hub.

TipOm u rechtstreeks aan te melden bij de Beheerconsole, voegt u in de browser /console toe aan uw tenantadres: https://<your tenant address>/console.