Aanmelden bij Qlik Sense

U start Qlik Sense door een webadres in uw browser in te voeren, zoals https://<uw tenantadres>. U kunt voor toegang tot uw tenant ook naar www.qlikcloud.com gaan. Als u meer dan één tenant hebt, wordt u op deze pagina gevraagd om een tenant te selecteren. Als er een aanmeldvenster in uw browser verschijnt, voert u uw gebruikersnaam en wachtwoord in.

Opmerking: Het exacte adres en de aanmeldingsgegevens krijgt u van uw systeembeheerder.

Wanneer u zich aanmeldt op de cloudhub, start u op de Introductiepagina. Als u een Professional-abonnement hebt, worden op de Introductiepagina uw recente apps en favorieten weergegeven. Als u een Analyzer-abonnement hebt, worden op de Introductiepagina recent toegevoegde apps en uw favoriete apps weergegeven. U kunt de welkomstsectie van de Introductiepagina in- of uitschakelen vanuit uw profielmenu.