Het Qlik Sense SaaS-abonnement beheren

OP DEZE PAGINA

Het Qlik Sense SaaS-abonnement beheren

Qlik Sense SaaS biedt twee abonnementen:

• Qlik Sense Business - analyses binnen groepen en teams in werking stellen
  • Qlik Sense Enterprise SaaS - analyses afstemmen en uitbreiden binnen afdelingen en organisaties

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u uw SaaS-abonnement beheert met behulp van My Qlik portal.

Opmerking: Neem contact op met Qlik Sales om uw versie van Qlik Sense Business bij te werken naar Qlik Sense Enterprise SaaS.

My Qlik

My Qlik is een portal waar Qlik Sense SaaS-serviceaccounteigenaars abonnementen kunnen aanschaffen en beheren. Ga voor meer informatie naar:

U kunt My Qlik openen door u aan te melden via uw tenant-URL.

Opmerking: Als u uw abonnement niet direct via Qlik hebt aangeschaft, kunt u uw abonnement niet beheren via My Qlik. De externe partij waarbij u uw abonnement hebt aangeschaft, kan het abonnement voor u beheren. Denk hierbij aan het verlengen, annuleren en aanpassen van uw abonnement.

Aanmelden bij My Qlik via uw tenant-URL

1. Meld u aan bij uw tenant-URL.
  2. Ga naar de hub.
  3. Klik op de appwisselaar naast uw profiel, rechtsboven op de pagina.
  4. Klik op My Qlik.

Door uw profielinstellingen navigeren vanuit My Qlik

Sommige instellingen worden beheerd vanaf uw profiel. Ga naar uw profiel om de volgende functies te beheren: