Appöversikt

Hantera ark, bokmärken och berättelser från appöversikten.

Klicka på en app om du vill öppna appöversikten.

Appöversikt

Appöversikt.

Appnamn och dataladdningsinformation visas i appdetaljsområdet.

Offentligt innehåll visas under Offentliga ark, Offentliga bokmärken och Offentliga berättelser.

Privat innehåll visas under Mina ark , Mina bokmärken och Mina berättelser.

För appar i hanterade utrymmen visas innehåll som läggs till av andra användare efter att appen publiceras under Gemensamma ark, Gemensamma bokmärken och Gemensamma berättelser.

Du kan göra följande:

• Klicka på AppobjektArk, BokmärkeBokmärken eller BerättelselägeBerättelser om du vill visa dessa element i appöversikten.

• Klicka på ett ark, en berättelse eller ett bokmärke om du vill öppna det.

• Skapa nya ark eller berättelser och visa bokmärken. Du kan bara skapa bokmärken i arkvyn.

• Klicka i rubriken på ett ark eller en berättelse om du vill visa detaljer.

• Skapa kopior av eller ändra ordningen på ark.

• Göra ark eller berättelser offentliga eller privata.

• Klicka på RedigeraRedigera om du vill ändra namnet på en app eller öppna mediebiblioteket. Lägg till en miniatyr för appen från mediebiblioteket.

• Klicka på InställningarInställningar om du vill ändra inställningarna för en app. Du kan till exempel aktivera eller inaktivera Insikter Sök och Analystyper i Insight Advisor, ändra appens utseende och ändra arkets formatinställningar. Du kan dölja verktygsfältet och rubriken på ark.

Anteckning om tipsDu kan öppna eller stänga appdetaljsområdet genom att klicka på appnamnet i navigeringsfältet.
RELATERAD INFORMATION: