Toegang verlenen tot werkbladen, bladwijzers en presentaties

OP DEZE PAGINA

GERELATEERD LESMATERIAAL

Toegang verlenen tot werkbladen, bladwijzers en presentaties

In het app-overzicht kunt u werkbladen, bladwijzers en presentaties openbaar of privé maken. U kunt ook de volgorde van werkbladen en presentaties veranderen.

Nieuwe items die aan het app-overzicht worden toegevoegd, zijn altijd privé. Privé-items zijn alleen zichtbaar voor u. Openbare werkbladen, bladwijzers en presentaties zijn voor iedereen zichtbaar. Als u een item openbaar maakt, bent u niet langer de eigenaar. Als u een item privé maakt, wordt u de eigenaar.

U kunt de volgorde van werkbladen en presentaties veranderen door ze te slepen.

InformatieAls u de werkbladen niet kunt slepen om de volgorde te wijzigen, moet u de touchscreen-modus in het algemene menu uitschakelen.

Een werkblad openbaar maken

Dit is van toepassing op werkbladen, bladwijzers en presentaties.

Doe het volgende:

1. Open de app in het app-overzicht.
  2. Zoek onder Mijn werkbladen het werkblad dat u openbaar wilt maken.
  3. Klik met de rechtermuisknop op het werkblad en kies Openbaar maken in de vervolgkeuzelijst.

Werkblad openbaar maken

De vervolgkeuzelijst gebruiken om het werkblad openbaar te maken.

Uw werkblad is nu openbaar. U bent niet langer de eigenaar.

Werkblad privé maken

Dit is van toepassing op werkbladen, bladwijzers en presentaties.

Doe het volgende:

1. Open de app in het app-overzicht.
  2. Zoek onder Openbare werkbladen het werkblad dat u privé wilt maken.
  3. Klik met de rechtermuisknop op het werkblad en kies Privé maken in de vervolgkeuzelijst.

U bent nu de eigenaar van het werkblad.