Toegang verlenen tot werkbladen, bladwijzers en presentaties

OP DEZE PAGINA

GERELATEERD LESMATERIAAL

Toegang verlenen tot werkbladen, bladwijzers en presentaties

In het app-overzicht kunt u werkbladen, bladwijzers en presentaties openbaar of privé maken. U kunt ook de volgorde van werkbladen en presentaties veranderen.

Nieuwe items die aan het app-overzicht worden toegevoegd, zijn altijd privé. Privé-items zijn alleen zichtbaar voor u. Openbare werkbladen, bladwijzers en presentaties zijn voor iedereen zichtbaar. Als u een item openbaar maakt, bent u niet langer de eigenaar. Als u een item privé maakt, wordt u de eigenaar.

U kunt de volgorde van werkbladen en presentaties veranderen door ze te slepen.

Opmerking: Als u de werkbladen niet kunt slepen om de volgorde te wijzigen, moet u de touchscreen-modus in het algemene menu uitschakelen.

Een werkblad openbaar maken

Dit is van toepassing op werkbladen, bladwijzers en presentaties.

Do the following:

1. Open de app in het app-overzicht.
  2. Zoek onder Mijn werkbladen het werkblad dat u openbaar wilt maken.
  3. Klik met de rechtermuisknop op het werkblad en kies Openbaar maken in de vervolgkeuzelijst.

Werkblad openbaar maken

Using the dropdown to make a sheet public.

Uw werkblad is nu openbaar. U bent niet langer de eigenaar.

Werkblad privé maken

Dit is van toepassing op werkbladen, bladwijzers en presentaties.

Do the following:

1. Open de app in het app-overzicht.
  2. Zoek onder Openbare werkbladen het werkblad dat u privé wilt maken.
  3. Klik met de rechtermuisknop op het werkblad en kies Privé maken in de vervolgkeuzelijst.

U bent nu de eigenaar van het werkblad.