Hantera kunskapsdatabaser

Du kan hantera kunskapsdatabaser från katalogen. Du kan göra något av följande:

• Lägga till kunskapsdatabaser i samlingar.

• Flytta kunskapsdatabaser mellan utrymmen

• Ändra kunskapsdatabasens namn, beskrivning eller taggar

• Radera kunskapsdatabaser

Lägga till kunskapsdatabaser i samlingar

Med samlingar kan du gruppera relaterat innehåll tillsammans. Se Samlingar för mer information.

1. I katalogen klickar du på Fler åtgärder på en kunskapsdatabas.

2. Välj Lägg till i samling.

3. Välj en samling eller skapa en ny samling.

4. Klicka på Klart.

Hantera kunskapsdatabaser

1. I katalogen klickar du på Fler åtgärder på en kunskapsdatabas.

2. Välj Flytta.

3. Under Utrymme väljer du ett målutrymme.

4. Klicka på Flytta.

Ändra information om kunskapsdatabas

1. I katalogen klickar du på Fler åtgärder på en kunskapsdatabas.

2. Välj Byt namn.

3. Efter Namn anger du ett nytt namn.

4. Efter Beskrivning anger du en ny beskrivning.

5. Efter Taggar lägger du till taggar.

6. Klicka på Klart.

Radera kunskapsdatabaser

1. I katalogen klickar du på Fler åtgärder på en kunskapsdatabas.

2. Välj Radera.

3. Klicka på Radera.