Lägga till datakällor i kunskapsdatabaser

Lägga till datakällor i kunskapsdatabaser att använda i assistenter.

Du kan lägga till en datakälla när du skapar en kunskapsdatabas. Du kan även lägga till flera datakällor efter att du har skapat en kunskapsdatabas.

Du måste indexera filer när du lägger till dem i en kunskapsdatabas. Se Indexera datakällor i kunskapsdatabas för mer information.

Koppla till datakällor med befintliga kopplingar

1. I Översikt klickar du på Lägg till filerAnvänd datakoppling.
  2. Välj en koppling och klicka på Nästa.

3. Välj filerna du ska använda manuellt eller med dynamiska regler.

4. Klicka på Välj.

Lägga till befintliga filer från katalogen

1. I Översikt klickar du på Lägg till filer.
  2. I Lägg till nya filer till kunskapsdatabas klickar du på Visa befintliga filer.

3. Markera dina filer och klicka på Välj.

Importera filer

1. I Översikt klickar du på Lägg till filer.
  2. I Lägg till nya filer till kunskapsdatabas klickar du på Bläddra bland och importera filer.

3. Dra dina datafiler och släpp dem i dialogen.

Eller så kan du klicka på Bläddra och navigera till dina datafiler.

4. Välj ett målutrymme för filerna.

5. Klicka på Ladda upp.