Hantering av ML-modell

Du kan konfigurera och köra prognoser på datauppsättningar från Hantering av ML-modell.

Öppna en ML-driftsättning från Catalog för att gå till Hantering av ML-modell. Det finns navigeringsalternativ i användargränssnittet för information om driftsättningar, prognoser för datauppsättningar och prognoser i realtid.

Klicka på Visa ML-experiment i det nedre vänstra hörnet av sidan för att öppna ML-experimentet som ML-distributionen skapades från.

Distributionsöversikt

I Driftsättningsöversikt visas de funktioner som används i modellträningen och detaljer om driftsättningen.

Översikt över ML-driftsättningen

Fönstret för modellöversikt.

Förutsägelser för datauppsättning

I Prognoser för datauppsättning visas en översikt över prognoskonfigurationerna för ML-driftsättningen. Du kan ha flera prognoskonfigurationer för en ML-driftsättning.

Du kan använda menyn Åtgärder för att köra, redigera eller radera prognoser. Du kan också redigera och ta bort prognosscheman från den här menyn.

Om inget schema för närvarande är konfigurerat för din prognos kan du också använda menyn Åtgärder för att skapa ett nytt prognosschema.

Prognoser för datauppsättning med en översikt och menyn Åtgärder utökad

Fönstret Prognoser för datauppsättning.

Om du väljer Redigera prognoskonfiguration öppnas fönstret Prognoskonfiguration.

Prognoser för datauppsättning med sidofönster för konfigurering av prognoser

Menyn Konfiguration av förutsägelse och datauppsättningsscheman när prognoser skapas.

Prognoser i realtid

Fönstret Prognoser i realtid i Hantering av ML-modell ger dig tillgång till API:et för prognoser i realtid. Information om API:et för prognoser finns i Skapa realtidsprognoser.

Fönster för prognoser i realtid

Fönster för prognoser i realtid.