ML-modelbeheer

U kunt voorspellingen voor gegevensverzamelingen configureren en uitvoeren vanuit ML-modelbeheer.

Open een ML-implementatie vanuit Catalogus om naar ML-modelbeheer te gaan. Er zijn navigatie-opties in de gebruikersinterface voor informatie over de implementatie, voorspellingen voor de gegevensverzameling en voorspellingen in realtime.

Klik linksonder op de pagina op ML-experiment weergeven om het ML-experiment te openen op basis waarvan de ML-implementatie is gemaakt.

Implementatie-overzicht

Het Implementatie-overzicht toont de kenmerken die zijn gebruikt voor de training van het model en de details voor de implementatie.

Overzicht van de ML-implementatie

Modeloverzicht-deelvenster.

Voorspellingen gegevensverzameling

Voorspellingen gegevensverzameling geeft een overzicht van de voorspellingsconfiguratie van de ML-implementatie. U kunt verschillende voorspellingsconfiguraties hebben voor een ML-implementatie.

U kunt het menu Acties gebruiken om voorspellingen uit te voeren, te bewerken of te verwijderen. U kunt tevens voorspellingsplanningen bewerken en verwijderen via dit menu.

Als er op dit moment geen planning is geconfigureerd voor uw voorspelling, kunt u het menu Acties ook gebruiken om een nieuwe voorspellingsplanning te maken.

Voorspellingen gegevensverzameling met een overzicht en een uitgevouwen Acties-menu

Deelvenster Voorspellingen gegevensverzameling.

Als u Configuratie voor voorspelling bewerken selecteert, wordt het deelvenster Configuratie voorspelling geopend.

Voorspellingen gegevensverzameling met zijvenster voor configuratie van voorspelling

Configuratiemenu en dataset-schema's bij het aanmaken van voorspellingen.

Realtime voorspellingen

Het deelvenster Realtime voorspellingen in ML-modelbeheer biedt toegang tot de API voor realtime voorspelling. Voor informatie over de API voor voorspellingen, raadpleegt u Realtime voorspellingen maken.

Deelvenster Realtime voorspellingen

Deelvenster Realtime voorspellingen.