Hantera dina aviseringar

Klicka på Alerts på panelen på vänster sida i hubben för att visa en lista över aviseringar som ägs av dig, likväl som aviseringar som har delats med dig. Alternativt kan du öppna Aviseringar från användarprofilen i det övre högra hörnet av appen.

Vill du visa fler detaljer klickar du på en avisering, eller också kan du använda åtgärdsmenyn till höger om varje avisering.

Avsnittet Aviseringar i molnhubben

Dedikerad sida för aviseringar som finns tillgänglig från molnhubben.

Du kan filtrera och sortera aviseringarna på sidan Aviseringar. Du kan förfina din lista efter aviseringsägare (vem som helst, du eller andra), eller söka efter aviseringar som ägs av en specifik användare. Aviseringarna i listan kan sorteras efter tidpunkten för senaste utvärderingen, tidpunkt för senaste utlösning eller alfabetiskt efter namn.

Hantera aviseringar som du äger

Om du äger aviseringen kan du utföra följande åtgärder:

• Mer information

Visa detaljer, historik, mottagare och meddelandeinställningar.

• Meddelanden

Hantera hur du vill ta emot meddelanden som skickas av den här aviseringen.

Om du går till Profilinställningar > Meddelanden kan du ändra globala inställningar för aviseringar. Om du vill ändra inställningarna för en specifik avisering klickar du på Aviseringar i den vänstra panelen i hubben eller klickar på Aviseringar i användarprofilens meny. Leta rätt på aviseringen, klicka på menyn Mer och välj Aviseringar.

• Redigera avisering i appen

Redigera aviseringen i appen med de urval som användes för att skapa aviseringen.

• Utvärdera nu

Utvärdera aviseringen manuellt.

• Aktivera/Inaktivera

Slå av och på schemalagd utvärdering.

• Mottagare

Visa aviseringens mottagare. Om du är aviseringens ägare kan du ta bort mottagare.

• Ta bort

Ta bort aviseringen. Åtgärden tar även bort aviseringen för alla mottagare.

• Data och villkor

Visa mått, dimensioner, urval och villkor som används i aviseringen. Du kan även använda Visa i app för att gå till arket där aviseringen skapades med de urval som används i aviseringen.

• Historik

Visa historiken för när aviseringen har lösts ut.

Hantera aviseringar som har delats med dig

Följande åtgärder är tillgängliga för aviseringar som någon har delat med dig.

• Mer information

Visa detaljer, historik, mottagare och meddelandeinställningar.

• Meddelanden

Hantera hur du vill ta emot meddelanden som skickas av den här aviseringen.

Om du går till Profilinställningar > Meddelanden kan du ändra globala inställningar för aviseringar. Om du vill ändra inställningarna för en specifik avisering klickar du på Aviseringar i den vänstra panelen i hubben eller klickar på Aviseringar i användarprofilens meny. Leta rätt på aviseringen, klicka på menyn Mer och välj Aviseringar.

• Data och villkor

Visa mått, dimensioner, urval och villkor som används i aviseringen. Du kan även använda Visa i app för att gå till arket där aviseringen skapades med de urval som används i aviseringen.

• Historik

Visa historiken för när aviseringen har lösts ut.

• Avbryt prenumeration

Avbryt prenumeration på aviseringen.

Hantera aviseringar som administratör

Huvud- och analysadministratörer kan hantera alla aviseringar i hanteringskonsolen.

• Ta bort aviseringar.

• Aktivera och inaktivera aviseringar.

• Ändra ägare för en avisering.

• Redigera scheman för aviseringar.

Information för administratörer finns i Hantera aviseringar