Uw waarschuwingen beheren

Selecteer Waarschuwingen in het profielmenu om uw waarschuwingen te beheren. U ziet waarschuwingen waar u de eigenaar van bent en waarschuwingen die met u zijn gedeeld. Als u alleen uw eigen waarschuwingen wilt zien, wijzigt u de filter in Eigendom van u.

U kunt op een waarschuwing klikken om meer details te zien te krijgen, of u kunt gebruik maken van het menu met acties, rechts van de waarschuwing.

Beheren van waarschuwingen waar u de eigenaar van bent

Als u de eigenaar van de waarschuwing bent, kunt u de volgende acties uitvoeren:

• Details

Weergave van details, geschiedenis, ontvangers en voorkeuren voor meldingen.

• Voorkeuren voor meldingen

Beheer hoe u meldingen wilt ontvangen die door deze waarschuwing worden verzonden.

Ga naar Profielinstellingen > Meldingen, om de algemene instellingen voor waarschuwingen te wijzigen. De instellingen voor een specifieke waarschuwingen kunt u wijzigen in Profielinstellingen > Waarschuwingen. Zoek naar de waarschuwing, klik op het menu More en dubbelklik op Voorkeuren voor meldingen.

• Waarschuwing in app bewerken

Bewerk de waarschuwing in de app met behulp van de selecties die bij het aanmaken van de waarschuwing zijn gebruikt.

• Nu evalueren

De waarschuwing handmatig evalueren.

• Inschakelen / uitschakelen

Geplande evaluaties in- en uitschakelen.

• Ontvangers

Weergave van de ontvangers van de waarschuwing. Als u de eigenaar van de waarschuwing bent, kunt u ontvangers verwijderen:

• Verwijderen

De waarschuwing verwijderen. Dit verwijdert de waarschuwing ook voor alle ontvangers.

• Gegevens en voorwaarden

Weergave van metingen, dimensies, selecties en voorwaarden die in de waarschuwing gebruikt worden. Met In app weergeven kunt ook naar het werkblad gaan waar de waarschuwing is aangemaakt, met de selecties die in de betreffende waarschuwing zijn toegepast.

• Geschiedenis

Weergave van de geschiedenis van de momenten waarop de waarschuwing geactiveerd werd.

Met u gedeelde waarschuwingen beheren

De volgende acties zijn beschikbaar voor waarschuwingen die met u gedeeld zijn.

• Details

Weergave van details, geschiedenis, ontvangers en voorkeuren voor meldingen.

• Voorkeuren voor meldingen

Beheer hoe u meldingen wilt ontvangen die door deze waarschuwing worden verzonden.

Ga naar Profielinstellingen > Meldingen, om de algemene instellingen voor waarschuwingen te wijzigen. De instellingen voor een specifieke waarschuwingen kunt u wijzigen in Profielinstellingen > Waarschuwingen. Zoek naar de waarschuwing, klik op het menu More en dubbelklik op Voorkeuren voor meldingen.

• Gegevens en voorwaarden

Weergave van metingen, dimensies, selecties en voorwaarden die in de waarschuwing gebruikt worden. Met In app weergeven kunt ook naar het werkblad gaan waar de waarschuwing is aangemaakt, met de selecties die in de betreffende waarschuwing zijn toegepast.

• Geschiedenis

Weergave van de geschiedenis van de momenten waarop de waarschuwing geactiveerd werd.

• Afmelden

Afmelden voor de waarschuwing.

Waarschuwingen als tenantbeheerder beheren

Tenantbeheerders kunnen alle waarschuwingen beheren in de Management Console.

• Waarschuwingen verwijderen.

• Waarschuwingen inschakelen en uitschakelen.

• De eigenaar van een waarschuwing wijzigen.

• Planningen voor waarschuwingen bewerken.

Voor informatie over de beheerder, zie Waarschuwingen beheren