Dela och hämta appinnehåll

Du kan dela insikter från dina appar. Du kan hämta ark och visualiseringar som PDF-filer och bilder. Du kan även hämta data i en visualisering som en xlsx-fil.

Om användare har åtkomst till din molnhubb kan du dela länkar till visualiseringar med anpassade urvalstillstånd, vilket gör att du kan dela nya insikter snabbt. Du kan även skicka visualiseringar till andra med e-post, så att insikter kan delas med användare som kanske inte har åtkomst till molnhubben.

Du måste utföra följande uppgifter för att dela och hämta: