Samenwerken met andere gebruikers

De Qlik Cloud Analyse-hub is een samenwerkingsomgeving voor het ontwikkelen en het delen van inhoud.

Maak gebruik van gedeelde ruimten om inhoud te ontwikkelen en te delen met andere leden van uw Qlik Cloud Analyse-hub. U kunt uw persoonlijke apps ook delen met andere leden. Gebruik opmerkingen om inzichten vast te leggen en te delen.

Inzichten vastleggen en delen met behulp van opmerkingen

Maak opmerkingen om gegevensinzichten vast te leggen en realtime samen te werken.

Werken in ruimten

In ruimten kunt u samenwerken en apps delen met andere gebruikers. Gedeelde ruimten maken het mogelijk om gezamenlijk aan de ontwikkeling van apps te werken en de toegang tot apps in de ruimte te controleren. Beheerde ruimten maken het mogelijk om de toegang tot apps in die ruimte te beheren.

Toegang verlenen tot werkbladen, bladwijzers en presentaties

U kunt uw werkbladen, bladwijzers en presentaties publiceren zodat gebruikers met toegang tot uw app ze kunnen weergeven.