Samenwerken met andere Qlik Sense-gebruikers

OP DEZE PAGINA

GERELATEERD LESMATERIAAL

Samenwerken met andere Qlik Sense-gebruikers

De cloudhub is een samenwerkingsomgeving voor het ontwikkelen en het delen van inhoud.

Maak gebruik van gedeelde ruimten om inhoud te ontwikkelen en te delen met andere leden van uw cloudhub. U kunt uw persoonlijke apps ook delen met andere cloudhubleden. Gebruik opmerkingen om inzichten vast te leggen en te delen.

Opmerkingen gebruiken

Maak opmerkingen om gegevensinzichten vast te leggen en realtime samen te werken.

Inzichten vastleggen en delen met behulp van opmerkingen

Werken in ruimten

In ruimten kunt u samenwerken en apps delen met andere gebruikers. Een ruimte is een door een gebruiker gemaakte sectie in de cloudhub. Gedeelde ruimten maken het mogelijk om gezamenlijk aan de ontwikkeling van apps te werken en de toegang tot apps in de ruimte te controleren. Beheerde ruimten maken het mogelijk om de toegang tot apps in die ruimte te beheren.

Werken in ruimten

Toegang verlenen tot werkbladen, bladwijzers en presentaties

U kunt uw werkbladen, bladwijzers en presentaties publiceren zodat gebruikers met toegang tot uw app ze kunnen weergeven.

Toegang verlenen tot werkbladen, bladwijzers en presentaties

Problemen oplossen

Problemen oplossen - Met anderen samenwerken in de cloudhub