Meta (Amazon Bedrock) verbindingen gebruiken in visualisatie-uitdrukkingen

Naast het toevoegen van vragen en antwoorden van Meta aan het gegevensmodel van uw app met behulp van het load-script, kunt u deze bewerkingen in de analysemodus ook direct in een diagram in uw app uitvoeren. Gegevens voor een afzonderlijk veld worden heen en weer gestuurd tussen u en Meta.

In veel gevallen kan de code die is gebruikt voor een verbinding met een load-script opnieuw worden gebruikt in een diagram, waarbij enkele wijzigingen moeten worden aangebracht.

Als het gebruik is gebaseerd op invoer van de gebruiker, kunt u in uw diagramuitdrukking een analytische verbinding met overeenkomstige SSE-syntax gebruiken om interactieve diagrammen te maken die van de modeleindpunten ontvangen gegevens visualiseren.

Overwegingen voor de aanvraag van gegevensvolumes

Aanbevolen wordt om Meta (Amazon Bedrock)-verbindingen alleen in diagramuitdrukkingen te gebruiken voor een klein aantal rijen met gegevens. Het wordt niet aanbevolen om diagramuitdrukkingen te gebruiken om grote hoeveelheden gegevens naar Meta te verzenden.

Het is van belang dat u weet hoeveel rijen u verzendt bij elke aanvraag. Fouten bij de configuratie van de verbinding in een diagramuitdrukking kunnen leiden tot onbedoeld grote aanvragen (bijvoorbeeld identieke rijen met dezelfde vraag omdat het gegevensmodel in een diagram onjuist wordt gebruikt). Voordat u werkt met een extern platform, moet u weten hoe de velden in de berekening van een diagramuitdrukking worden gebruikt, wat hun plaats is in het gegevensmodel en hoe het van invloed is op uw financiële overeenkomst en factureringsovereenkomsten met de derde partij. Een veelvuldiger gebruik van het externe platform kan leiden tot hogere kosten.

Volg de volgende richtlijnen om de grootte van uw aanvragen te beperken:

• Gebruik de verbinding alleen in een diagramuitdrukking met tekst en afbeelding. Het wordt sterk afgeraden om de Meta (Amazon Bedrock)-verbinding te gebruiken in een tabelobject, met name als u de uitdrukking toevoegt aan een tabel waarbij al één of meer dimensies zijn toegevoegd.

• Als de diagramuitdrukking is gekoppeld aan het gegevensmodel van uw app, gebruik dan een if-instructie in de uitdrukking om alleen het diagram te berekenen als er in de app een afzonderlijke selectie is gemaakt. Hierdoor wordt het aantal rijen aanzienlijk verminderd in de aanvragen die uw diagram naar Meta verzendt.

• Als u een Meta (Amazon Bedrock)-verbinding gebruikt om grotere aanvragen te verzenden, gebruik dan de verbinding in uw load-script in plaats van in een diagramuitdrukking zodat de gegevens vooraf in uw gegevensmodel worden geladen.

Prompt engineering

Volg de richtlijnen van het platform en het model waarmee u werkt als u aanvragen schrijft die u naar het generatieve AI‑model verstuurt (ook wel prompts genoemd). Raadpleeg Richtlijnen prompt engineering voor informatie over prompt engineering en enkele richtlijnen voor het structuren van uw prompts voor Amazon Bedrock-connectoren.

U kunt werken met de Meta (Amazon Bedrock)-connector met behulp van standaardzinnen of tekstopmaak. U hoeft voor of na het prompt geen speciale trefwoorden of tekenreeksen te plaatsen Zie: Snelle voorbeelden.

De diagramuitdrukking maken

1. Klik bij het bewerken van een visualisatie op Uitdrukking om de uitdrukkingseditor te openen.

2. Geef in de uitdrukkingseditor een uitdrukking op in het uitdrukkingsveld. De uitdrukking moet worden gebouwd op basis van de SSE-syntax.

Snelle voorbeelden

Hier vindt u voorbeelduitdrukkingen die u kunt gebruiken als u gaat werken met de Meta (Amazon Bedrock)‑connector. Houd rekening met het volgende:

• Gebruik alleen uitdrukkingen met een Tekst- en afbeeldingsobject.

• Overweeg om een if-instructie toe te voegen aan uw uitdrukking om te beheren wanneer het diagram opnieuw wordt berekend en wordt bijgewerkt op basis van selecties van de gebruiker in de app.

• U moet de waarde van connectionname en veldnamen vervangen zodat ze overeenkomen met uw verbindingen en apps om te zorgen dat uitdrukkingen werken.

Voorbeelden van diagramuitdrukkingen voor de Meta (Amazon Bedrock)-analyseconnector

Uitdrukking Overzicht
endpoints.ScriptAggrStr('{"RequestType":"endpoint", "endpoint":{"connectionname":"Meta_(Amazon_Bedrock)","column":"generation"}}', 'Translate this text from english to spanish: The sun was rising over the new tomorrow with a tinge of excitement.')

De instructie retourneert de reactie van Meta (Amazon Bedrock) op een afzonderlijke vraag, die is ingevoerd in de uitdrukking.

Waarschuwing

Deze uitdrukking gebruikt geen if-instructie en is daarom niet geschikt om te gebruiken als deze is gekoppeld aan een veld in uw gegevensmodel. Deze is alleen geschikt om te gebruiken in een afzonderlijke uitdrukking met één invoercel met een hard-gecodeerde waarde.

if(vQuestion <> '', endpoints.scriptAggrStr('{"RequestType":"endpoint", "endpoint":{"connectionname":"Meta_(Amazon_Bedrock)","column":"generation"}}',vQuestion))

Dit is een instructie die kan worden gebruikt in een Tekst en afbeeldingsobject dat is gekoppeld aan een besturingselement voor variabeleninvoer. Het diagram wordt alleen berekend als invoer wordt opgegeven. Als de gebruiker invoer in het object typt en op Enter drukt, toont het diagram de reactie van het model op de invoer.

Voor een vergelijkbare rondleiding met een andere connector, raadpleegt u Oefening: Een tekstinvoervak maken met behulp van een variabele.

if(GetSelectedCount(BusinessTopic)=1, endpoints.ScriptAggrStr('{"RequestType":"endpoint", "endpoint":{"connectionname":"Meta_(Amazon_Bedrock)", "column":"generation"}}', 'What are people saying about ' & 'BusinessTopic'), 'Please select a single value for BusinessTopic.') Dit is een complexe if-instructie waarbij het diagram alleen wordt berekend als de gebruiker één waarde heeft geselecteerd voor het veld BusinessTopic. Het diagram wordt alleen bijgewerkt als de gebruiker deze selectie heeft gemaakt in de app. Indien dit niet het geval is, toont het diagram het volgende alternatieve bericht: Please select a single value for BusinessTopic.
if(count(distinct [IssueCategory]) = 1, endpoints.ScriptAggrStr('{"RequestType":"endpoint", "endpoint":{"connectionname":"Meta_(Amazon_Bedrock)","column":"generation"}}', 'write me a sample response from a technical support department for a customer complaint about ' & [IssueCategory])) In dit voorbeeld wordt het diagram alleen berekend als één unieke waarde is geselecteerd in het veld IssueCategory in het gegevensmodel van de app. Er wordt een prompt naar het model verzonden voor een voorbeeldreactie van een technische supportafdeling over een algemeen probleem. Een lijst daarvan is opgenomen in het veld IssueCategory. Het diagram wordt bijgewerkt op basis van de waarde die is geselecteerd door de gebruiker.