Qlik Sense Desktop

Qlik Sense Desktop is een Windows-applicatie waarmee u visualisaties, diagrammen, interactieve dashboards en analyse-apps kunt maken voor lokaal en offline gebruik. Gebruik Qlik Sense Desktop om Qlik Sense uit te proberen en te verkennen of gebruik deze voor het ontwikkelen en testen van apps in een ingesloten omgeving, d.w.z. uw lokale computer.

Apps die u maakt in Qlik Sense Desktop kunnen worden geëxporteerd en gebruikt in Qlik Cloud Analyse, Qlik Sense Enterprise of door andere Qlik Sense Desktop-installaties worden gebruikt.