Qlik AutoML-analysebron

Gebruik de Qlik AutoML-connector om gegevens te laden via een analyseverbinding van het geïntegreerde Qlik AutoML-platform naar Qlik Cloud.

Deze connector kan uw modellen voor machine learning (ML-implementaties) toepassen op gegevens met behulp van een analyseverbinding. De connector verzendt gegevens naar specifieke voorspellende eindpunten, waarbij voorspellingen worden geretourneerd die in Qlik Cloud kunnen worden geladen.

Voor informatie over het maken van ML-experimenten en ML-implementaties gaat u naar Werken met experimenten.

Informatie

Realtime voorspellings-API's, en dus de connector, zijn beschikbaar met de aanvullende niveaus voor AutoML. Ze zijn niet beschikbaar voor klanten die gebruikmaken van de capaciteit van een Qlik Cloud-abonnement.

Opmerking over Qlik Sense Enterprise SaaS GovernmentDe Qlik AutoML-connector wordt niet ondersteund in Qlik Cloud Government.

Beperkingen

• De Qlik AutoML-connector is beperkt tot 200.000 rijen per verzoek Deze worden naar de eindpuntservice verzonden in batches van 2000 rijen. In scenario's waarbij meer rijen moeten worden verwerkt, gebruikt u een Loop in het load-script voor gegevens om meer rijen in batches te verwerken.

• Als u dit gebruikt in een diagramuitdrukking, is het belangrijk om de gegevenstypen van de velden op te geven, omdat het model die moet verwerken in de juiste tekenreeks/numerieke indeling. Een beperking van server-side extensions in diagramuitdrukkingen is dat de gegevenstypen niet automatisch worden gedetecteerd zoals in het load-script.

• Als u een relatieve verbindingsnaam gebruikt en u besluit de app van een gedeelde ruimte naar een andere gedeelde ruimte te verplaatsen, of als u de app van een gedeelde ruimte naar uw privéruimte verplaatst, duurt het even voordat de analytische verbinding is bijgewerkt en de nieuwe locatie weerspiegelt.