Ga naar hoofdinhoud Skip to complementary content

Gegevens en herkomst aanleveren voor analyse

Qlik biedt ook opties om herkomst- en on-premise gegevens te laden in uw Qlik Cloud-tenant.

On-premise gegevens uploaden

Qlik DataTransfer is een hulpprogramma op afdelingsniveau waarmee u gegevens van on-premises gegevensbronnen naar Qlik Sense SaaS kunt uploaden. U kunt bestanden handmatig uploaden of gegevens plannen voor updates. De volgende gegevensbronnen worden ondersteund:

• Gegevensverbindingen van uw QlikView of Qlik Sense Enterprise on Windows-implementatie.

• Qlik Sense- of QlikView-apps.

• Gegevensbestanden in lokale mappen of gedeelde netwerkmappen.

On-premise gegevens uploaden met Qlik DataTransfer

Herkomstgegevens extraheren

Qlik Cloud Gegevensintegratie is een service op enterprise-schaal in die automatisch en continu gegevens uploadt van uw on-premises systemen en gegevensbronnen in de cloud naar Qlik Cloud of clouddoelen.

De volgende gegevensbronnen worden ondersteund:

• Relationele databases, zoals Microsoft SQL Server, Oracle en IBM DB2.

• Enterprise-toepassingen, zoals SAP ECC.

• Clouddatawarehouses, zoals Snowflake, Microsoft Azure Synapse en Amazon Redshift.

• CRM-systemen zoals Salesforce, SugarCRM en Microsoft Dynamics CRM.

• Online gegevensbronnen, zoals Google Analytics, JIRA en Slack.

Herkomstgegevens extraheren met Qlik Lineage Connectors