Anthropic (Amazon Bedrock) -analysebron

Gebruik de Anthropic-analyseconnector om te communiceren met Anthropic en breidt uw Qlik Sense-apps uit met context en analyses van generatieve AI-technologie en LLM-technologie (Large Language Model).

Met de Anthropic (Amazon Bedrock)-analyseconnector kunt u gegevens verzenden van gebruikersinvoer in apps of van gegevens die zijn geladen in uw script naar Anthropic. U kunt vanuit de hub, Scripteditor of in een app verbinding maken met deze analysebron.

Gebruik het Anthropic-platform om te communiceren met Claude, een verzameling grote taalmodellen. De volgende modelvarianten zijn beschikbaar met deze connector:

• Claude 3 Sonnet

• Claude 3 Haiku

• Claude 2.1

• Claude 2

• Claude Instant 1.2

Aan de slag met Claude

Vereisten

Om te werken met deze connector moet u een AWS-gebruiker zijn met een toegangssleutel en geheime sleutel. U moet ook beschikken over de machtiging bedrock:invokemodel.

ML-eindpunten inschakelen in Qlik Cloud

U moet machine learning-eindpunten inschakelen in de Beheerconsole om deze connector te kunnen gebruiken. U vindt de schakelaar onder Functiebeheer in de sectie Instellingen.

Ga voor meer informatie naar Analytische verbindingen inschakelen voor machine learning-eindpunten..

Beperkingen

• Deze connector heeft een aanvraaglimiet van 25 rijen per aanvraag, met een maximum batchgrootte van 1 rij die per keer verstuurd kan worden.

• De beschikbare resources in de services waarin het model is geïmplementeerd, beïnvloeden en beperken de prestaties bij het opnieuw laden van Qlik Sense en bij diagramresponsiviteit.

• In een scenario waarbij een applicatie regelmatig opnieuw wordt geladen, is het handig om de machine learning-prognoses met behulp van een QVD-bestand op te slaan in cache en alleen de nieuwe rijen naar het eindpunt te sturen. Dit verbetert de prestaties van het opnieuw laden van de Qlik Sense-applicatie en beperkt de belasting van het modeleindpunt.

• Als u een relatieve verbindingsnaam gebruikt en u besluit uw app van een gedeelde ruimte naar een andere gedeelde ruimte te verplaatsen, of als u uw app van een gedeelde ruimte naar uw persoonlijke ruimte verplaatst, duurt het even voordat de analytische verbinding is bijgewerkt en de nieuwe locatie weerspiegelt.