Analysebronnen in Qlik Cloud Analyse

Met analytische verbindingen maakt u een verbinding tussen de Qlik Associative Engine en machine learning-modellen van derden, waarbij REST-gebaseerde API-eindpunten worden weergegeven die zijn bedoeld om gegevens te ontvangen en te retourneren.

De verbindingen worden gemaakt in de Editor voor laden van gegevens of in de Scripteditor . Nadat u een verbinding hebt gemaakt, kunt u daarmee in uw load-script voor gegevens of diagramuitdrukkingen externe machine learning-modeleindpunten aanroepen die zijn geïmplementeerd op services van derden.

De technologie is gebaseerd op Qlik Sense Server-Side Extensions (SSE) en volgt dezelfde gebruikspatronen als voor Qlik Sense Enterprise Client-Managed.

Algemene gebruiksvoorbeelden voor de integratie zijn:

• Verzenden en retourneren van een tabel met gegevens in het load-script om een deel van het gegevensmodel te vormen als de app opnieuw wordt geladen

• Een realtime diagramuitdrukking uitvoeren die uniek is voor de status van de gebruikerssessie

O