Analysebronnen in Qlik Cloud Analyse

Met analytische verbindingen maakt u een verbinding tussen de Qlik Associative Engine en machine learning-modellen van derden, waarbij REST-gebaseerde API-eindpunten worden weergegeven die zijn bedoeld om gegevens te ontvangen en te retourneren. U kunt verbinding maken met modellen van derden en met modellen die zijn geïmplementeerd vanuit Qlik AutoML.

De verbindingen worden gemaakt in de Editor voor laden van gegevens of in de Script. Nadat u een verbinding hebt gemaakt, kunt u daarmee in uw load-script voor gegevens of diagramuitdrukkingen externe machine learning-modeleindpunten aanroepen die zijn geïmplementeerd op services van derden.

De technologie is gebaseerd op Qlik Sense Server-Side Extensions (SSE) en volgt dezelfde gebruikspatronen als voor Qlik Sense Enterprise Client-Managed.

Algemene gebruiksvoorbeelden voor de integratie zijn:

• Verzenden en retourneren van een tabel met gegevens in het load-script om een deel van het gegevensmodel te vormen als de app opnieuw wordt geladen

• Een realtime diagramuitdrukking uitvoeren die uniek is voor de status van de gebruikerssessie

O