Aanbevolen procedures voor Qlik GeoCoding

Volg deze richtlijnen om uw resultaten te verbeteren en overbodige queries te voorkomen.

• Configureer en gebruik de sjabloon-app zoals beschreven in Qlik GeoCoding gebruiken.
  • Probeer eerste een kleine hoeveelheid adressen uit.
  • Sla het resultaat altijd op in QVD (zoals de sjabloon-app doet).
  • Zoek alleen nieuwe adressen op (zoals de sjabloon-app doet).
  • Geef geen gevoelige gegevens op in index- of adresvelden, dit kan een schending zijn van de gebruiksvoorwaarden van Qlik GeoCoding.
  • Deel grote tabellen op in opeenvolgende aanroepen (zoals de sjabloon-app doet).
  • Gebruik specifieke adresvelden voor betere en snellere resultaten.
  • Geef in alle indata velden de juiste gegevens op. De kwaliteit van de zoekopdracht is sterk afhankelijk van de kwaliteit van de indata.
  • Zorg dat de adresvelden alleen adresgegevens bevatten. Bedrijfsnamen, telefoonnummers, t.a.v., appartementnummer, etc. kan van invloed zijn op het resultaat.
  • Als er voor een locatieveld gegevens ontbreken of corrupt zijn, kunt u dat veld beter leeg laten.
  • Schrijf dubbelzinnige afkortingen uit, want 'C' kan bijvoorbeeld 'Corso', 'Calle' of 'Contrado' zijn.
  • Postcodegegevens hebben een hoge prioriteit, laat deze weg als u niet zeker weet of de gegevens nauwkeurig zijn.
  • Elke zoekopdracht binnen de service geldt als een transactie, ongeacht de respons.