Hantera den nya plattformnsnavigeringen

Qlik Cloud har en ny plattformsnavigering, där den gamla Qlik Cloud-analys-hubben och Dataintegrering hubben har delats upp till mer lättnavigerade aktivitetscentra.

Aktivitetscentra ger en logisk gruppering av innehåll för användare baserat på de aktiviteter som användaren utför i Qlik Cloud-analys eller Dataintegrering. Mer information om den nya navigeringen finns i:

1. Öppna Hanteringskonsol.

2. Klicka på Inställningar.

3. Under Funktionskontroll aktiverar du Ny plattformsnavigering.