De nieuwe platformnavigatie-ervaring beheren

Qlik Cloud biedt een nieuwe platformnavigatie-ervaring, waarbij de ervaringen van de oude Qlik Cloud Analyse-hub en Gegevensintegratie-hub zijn opgedeeld in goed navigeerbare activiteitencentra.

Activiteitencentra bieden een logische groepering van inhoud voor gebruikers op basis van de gebruikersactiviteiten in Qlik Cloud Analyse of Gegevensintegratie. Voor meer informatie over de nieuwe navigatie-ervaring gaat u naar:

1. Open de Beheerconsole.

2. Klik op Instellingen.

3. Onder Kenmerkbeheer schakelt u Nieuwe platformnavigatie in.