Systemanpassning

Med Qlik Cloud kan du anpassa delar av miljön för att ge användare smidig åtkomst till informationen de vill ha.

• Konfigurera ett alias för klientorganisationen

Administratörer kan konfigurera ett klientorganisationsalias och på sätt ge användare två sätt att gå till klientorganisationen. Ett alias som kanske representerar kunden bättre och som kan konfigureras eller ändras när som helst.

• Konfigurera en länk till Talend Cloud från din Qlik Cloud-klientorganisation

Administratörer kan konfigurera en direkt länk för enkel åtkomst till Talend Cloud.

• Anpassa startsidan i Qlik Cloud-analyshubben

Administratörer kan utforma anpassade hemsidor i Qlik Cloud-analys-hubben för alla användare i klientorganisationen.

• Hantera generiska länkar

Administratörer kan även skapa och redigera generiska länkar från hubben eller Hanteringskonsol. Om du har en Multi-Cloud-driftsättning som består av QlikView eller Qlik Sense Enterprise on Windows kombinerat med Qlik Cloud är generiska länkar ett enkelt sätt att göra appar på plats tillgängliga i molnet. De länkade apparna presenteras på samma sätt som de molnegna apparna, men de öppnas i sina egna miljöer.