Systemanpassning

Med Qlik Sense kan du anpassa delar av miljön för att ge användare smidig åtkomst till informationen de vill ha.

Administratörer kan konfigurera ett klientorganisationsalias och på sätt ge användare två sätt att gå till klientorganisationen. Ett alias som kanske representerar kunden bättre och som kan konfigureras eller ändras när som helst.

Administratörer kan även skapa och redigera generiska länkar från hubben eller Management Console. Om du har en Multi-Cloud-driftsättning som består av QlikView eller Qlik Sense Enterprise on Windows kombinerat med Qlik Sense Enterprise SaaS eller Qlik Sense Enterprise on Kubernetes, är generiska länkar ett enkelt sätt att göra appar på plats tillgängliga i molnet. De länkade apparna presenteras på samma sätt som de molnegna apparna, men de öppnas i sina egna miljöer.