Återanvändning av ark och arkinnehåll

Du kan återanvända innehåll på ark och duplicera ark.

Kopiera, ersätta och flytta element på ark

Du kan kopiera, ersätta och flytta element på ett ark och mellan ark. Du kan göra detta på följande sätt:

• Genom att högerklicka och välja Klipp ut, Kopiera och Klistra in.
  • Med snabbkommandona Ctrl+C, Ctrl+X och Ctrl+V.
  • Via redigeringsfältet på arket (Klipp ut, Kopiera och Klistra in). (Avancerade alternativ)

Kopiera ett ark

Du kan skapa kopior av alla ark, oavsett om det är ett ark som hör till appen eller ett ark som du har skapat själv. Fördelen med att skapa kopior av ark är att du sparar tid genom att återanvända innehåll. Dessutom kan du anpassa kopian efter dina behov. Ett kopierat ark innehåller samma visualiseringar som det ursprungliga arket och är länkat till samma originalobjekt som det. Det kopierade arket blir ett fristående ark utan kopplingar till det ursprungliga arket. Kopierade ark visas under Mina egna i appöversikten och i Ark i assets panel.

Du kan kopiera ett ark på följande sätt:

• Klicka på Kopiera i arkets snabbmeny i appöversikten eller i arkets navigator.
  • Klicka på Kopiera ark i den globala menyn i appöversikten eller i arkvyn.