Werkbladen en werkbladinhoud opnieuw gebruiken

U kunt inhoud op werkbladen en dubbele werkbladen opnieuw gebruiken.

Items kopiëren, vervangen en verplaatsen op werkbladen

U kunt items kopiëren, vervangen en verplaatsen binnen een werkblad en tussen werkbladen. U kunt dit op de volgende manieren doen:

• Door met de rechtermuisknop te klikken en Knippen, Kopiëren en Plakken te selecteren.
  • Met de sneltoetsen Ctrl+C, Ctrl+X en Ctrl+V.
  • Met de werkbalk met bewerkingsopties op het werkblad (Knippen, Kopiëren en Plakken). (Geavanceerde opties)

Een werkblad dupliceren

U kunt elk werkblad dupliceren, ongeacht of het een werkblad is dat deel uitmaakt van de app of een werkblad dat u zelf hebt gemaakt. Het doel van het dupliceren van werkbladen is tijd besparen door inhoud te hergebruiken en u de mogelijkheid bieden om het gedupliceerde werkblad te wijzigen zodat het beter aansluit bij uw wensen. Een gedupliceerd werkblad bevat dezelfde visualisaties als het oorspronkelijke werkblad en is gekoppeld aan dezelfde masteritems. Het gedupliceerde werkblad is een zelfstandig werkblad zonder relatie met het oorspronkelijke werkblad. Gedupliceerde werkbladen worden weergegeven onder Mijn werkbladen in het app-overzicht en in de navigatiefunctie van het werkblad.

U kunt een werkblad op de volgende manieren dupliceren:

• Klik op Dupliceren in het snelmenu van een werkblad in het app-overzicht of in de werkblad-navigator.
  • Klik op Werkblad dupliceren in het algemene menu in het app-overzicht of in de werkbladweergave.