CreateSearchIndexOnReload

Den här variabeln definierar om sökindexfiler ska skapas när en apps data laddas om.

Syntax:

CreateSearchIndexOnReload

Du kan definiera om sökindexfilerna ska skapas under omladdning av data eller om de ska skapas med den första sökbegäran från användaren.

Om sökindexfiler skapas under omladdning av data undviker man väntetiden vid den första användarsökningen. Detta måste vägas mot den längre tiden för omladdning av data som krävs vid skapande av ett sökindex.

Om du utelämnar den här variabeln (eller ställer in den på 0) skapas inte sökindexfilerna vid omladdning av data.

Om den här variabeln är inställd på 1 skapas sökindexfiler vid omladdning av data, med följande villkor:

• Första gången appen laddas om.

• Appen har sökts nyligen (fastställs genom det antal dagar som gått sedan den senaste appsökningen gjordes).

• Appens datamängd är relativt stor (fastställs genom tidsåtgången för det senaste indexskapandet).

Anteckning om informationFör sessionsappar skapas inte sökindexfiler vid omladdning av data oavsett denna variabels inställning.

Exempel 1: Skapa sökindexfiler under omladdning av data.

set CreateSearchIndexOnReload=1;

Exempel 2: Skapa sökindexfiler efter första sökningsbegäran

set CreateSearchIndexOnReload=0;