CreateSearchIndexOnReload

Deze variabele bepaalt of zoekindexbestanden worden gemaakt wanneer de gegevens van een app opnieuw worden geladen.

Syntaxis:

CreateSearchIndexOnReload

U kunt instellen of u wilt dat zoekindexbestanden worden gemaakt tijdens het opnieuw laden van gegevens of dat ze worden gemaakt wanneer de gebruiker voor het eerst een zoekopdracht start.

Door zoekindexbestanden te maken tijdens het opnieuw laden van gegevensbestanden wordt wachttijd vermeden zoals die bij de eerste zoekopdracht. De afweging is dat het langer duurt om gegevens opnieuw te laden wanneer een zoekindex wordt gemaakt.

Wanneer deze variabele wordt weggelaten (of ingesteld op 0) resulteert dat in dat er geen zoekindexbestanden worden gemaakt wanneer gegevens opnieuw worden geladen.

Als deze variabele wordt ingesteld op 1, worden er zoekindexbestanden gemaakt wanneer gegevens opnieuw worden geladen, met de volgende voorwaarde:

• de eerste keer dat er opnieuw wordt geladen in de app.

• Er is recent een zoekopdracht in de app uitgevoerd (wordt bepaald door het aantal dagen dat er is verstreken sinds de laatste keer dat er een zoekopdracht in de app is uitgevoerd).

• De app heeft relatief veel gegevens (wordt bepaald door de duur van de meest recente indexcreatie).

InformatieVoor sessieapps worden geen zoekindexbestanden gemaakt tijdens het opnieuw laden van gegevens, ongeacht de instelling van deze variabele.

Voorbeeld 1: Zoekindexbestanden maken tijdens het opnieuw laden van gegevens

set CreateSearchIndexOnReload=1;

Voorbeeld 2: Zoekindexbestanden maken na de eerste zoekopdracht

set CreateSearchIndexOnReload=0;