Direct Query-appar

Med Direct Query kan du kommunicera direkt med underliggande datakällor utan att behöva importera data.

Anteckning om Qlik Sense Enterprise SaaS GovernmentQlik Cloud Government användare kan inte använda Direct Query.

Direct Query är ett enkelt sätt att intelligent hantera beräkningskostnader och användarupplevelser över databaser och program utan att flytta data från de underliggande datakällorna. Denna funktion är i första hand avsedd att stödja specifika analytiska behov, samt att introducera nya användare hur man kan utnyttja Qlik analytiska funktioner över kunddata som lagras i databaser. Direct Query underlättar även en övergång från ett Direct Query-appläge till ett dataextrakt i minnet.

Mer information om Direct Query finns här Åtkomst till molndatabaser direkt med Direct Query.

översikt över Direct Query-app

Visar var du hittar identifieraren för en Direct Query-app.