Direct Query-apps

Met Direct Query kunt u direct communiceren met onderliggende gegevensbronnen zonder de gegevens te hoeven importeren.

Opmerking over Qlik Sense Enterprise SaaS GovernmentGebruikers van Qlik Cloud Government kunnen Direct Query niet gebruiken.

Direct Query biedt een eenvoudige manier om op intelligente wijze het berekenen van de kosten en de gebruikerservaring te beheren binnen databases en toepassingen zonder de gegevens van de onderliggende gegevensbronnen te verplaatsen. Deze mogelijkheid is met name bedoeld om specifieke analysebehoeften te ondersteunen, evenals om nieuwe gebruikers te leren hoe ze analysemogelijkheden van Qlik ten volle kunnen benutten voor klantgegevens die in databases zijn opgeslagen. Direct Query maakt de overgang van een Direct Query-appstatus naar het ophalen van gegevens in het geheugen gemakkelijker.

Zie Clouddatabases direct openen met Direct Query voor meer informatie over Direct Query.

Overzicht Direct Query-app

Toont waar u de id voor een Direct Query-app kunt vinden.