Apps beschikbaar maken in Insight Advisor Chat

OP DEZE PAGINA

Apps beschikbaar maken in Insight Advisor Chat

U kunt uw apps zichtbaar maken in Insight Advisor Chat in de cloudhub.

Als uw app beschikbaar is, kunnen gebruikers die toegang hebben tot de app Insight Advisor doorzoeken met behulp van Insight Advisor Chat. Ga voor meer informatie over Insight Advisor Chat naar Apps verkennen met behulp van conversationele analyses.

Opmerking: Insight Advisor Chat ondersteunt geen apps die gebruik maken van Section Access.

Beschikbaarheid van app-inhoud in Insight Advisor Chat

Wat gebruikers kunnen vinden en openen met de knoppen Meting en Dimensie in Insight Advisor Chat hangt af van de ruimtemachtigingen van gebruikers, of de app is gepubliceerd en of een logisch model is toegepast op uw app.

Voor uw eigen apps in uw persoonlijke ruimte kunt u zoeken naar velden en masteritems vanuit de app.

Voor apps in gedeelde ruimten geldt dat gebruikers met de machtiging Kan bewerken of Kan beheren kunnen zoeken naar velden en masteritems. Gebruikers met de machtiging Kan weergeven kunnen alleen naar masteritems zoeken.

Voor apps in beheerde ruimten geldt dat gebruikers met de machtiging Kan beheren kunnen zoeken naar velden en masteritems. Gebruikers met de machtiging Kan bijdragen of Kan weergeven kunnen naar masteritems zoeken.

Als u bedrijfslogica hebt toegepast op een app in een gedeelde or beheerde ruimte, kunnen gebruikers zoeken naar beschikbare velden en masteritems op basis van het logische model, ongeacht welke machtigingen ze hebben in de ruimte.

Als u klikt op de knop Meting of Dimensie (of als u show measure of show dimension invoert), worden de corresponderende masteritems weergegeven. Als de app geen masteritems heeft, worden in plaats daarvan velden die verband houden met metingen of dimensies weergegeven. Velden of masteritems die verborgen zijn in het logische model, worden niet weergegeven wanneer op de knop wordt geklikt, maar kunnen wel worden gezocht door middel van een query.

Insight Advisor Chat inschakelen

1. Klik in uw app op de naam van de app in de navigatiebalk.
  2. Klik in het informatiegebied van de app op App settings.
  3. Onder Gebruik Insight Advisor schakelt u In hub in.