Ga naar hoofdinhoud Skip to complementary content

Apps exporteren

U kunt apps vanuit de cloudhub exporteren als .qvf-bestanden. Deze kunnen worden geüpload naar andere cloudhubs of Qlik Sense-versies.

Waarschuwing

Tenantbeheerders kunnen apps exporteren vanuit elke persoonlijke ruimte van een gebruiker. Als de app gebruikmaakt van Section Access en de beheerder niet de eigenaar van de app is, heeft deze geen toegang tot het script als de app naar een andere cloudhub wordt geladen. De beheerder moet de app dupliceren om toegang te krijgen tot de editor voor laden van gegevens en om een nieuw script te maken.

InformatieAls u een app die gebruikmaakt van Section Access wilt exporteren, moet u beschikken over een van de volgende machtigingen voor gedeelde ruimten:
  • Kan bewerken

• Kan beheren

Wanneer u een app exporteert, wordt de volgende inhoud opgenomen:

• Openbare inhoud (werkbladen, presentaties, bladwijzers)
  • Privé-inhoud waarvan u de eigenaar bent
  • De mediabibliotheek.
  • Gegevens geladen in de app.

De geëxporteerde app wordt opgeslagen in de standaard downloadmap van uw webbrowser.

U kunt de app zonder gegevens exporteren. Hiermee worden alleen de werkbladen en presentaties van de app geëxporteerd. Als u toegang hebt tot een Qlik Sense Enterprise-implementatie, kunt u deze importeren in QMC en gebruiken om de werkbladen en presentaties van een app te vervangen zonder het gegevensmodel te wijzigen. Zie voor meer informatie Apps importeren (alleen in het Engels).

Apps exporteren met gegevens

• Klik op Meer bij de app die u wilt exporteren en selecteer Exporteren met gegevens.

Apps exporteren zonder gegevens

• Klik op Meer van de app die u wilt exporteren en selecteer Exporteren zonder gegevens.