Apps exporteren

U kunt apps vanuit de cloudhub exporteren als .qvf-bestanden. Deze kunnen worden geüpload naar andere cloudhubs of Qlik Sense-versies.

Waarschuwing:

Apps die de beveiliging met sectietoegang beheren, kunnen alleen door een tenantbeheerder vanuit hun persoonlijke ruimte worden geëxporteerd.

Wanneer u een app exporteert, wordt de volgende inhoud opgenomen:

• Openbare inhoud (werkbladen, presentaties, bladwijzers)
  • Privé-inhoud waarvan u de eigenaar bent
  • De mediabibliotheek.
  • Gegevens geladen in de app.

Bijgevoegde bestanden zijn niet inbegrepen. De geëxporteerde app wordt opgeslagen in de standaard downloadmap van uw webbrowser.

U kunt de app zonder gegevens exporteren. Hiermee worden alleen de werkbladen en presentaties van de app geëxporteerd. Als u toegang hebt tot een Qlik Sense Enterprise-implementatie, kunt u deze importeren in QMC en gebruiken om de werkbladen en presentaties van een app te vervangen zonder het gegevensmodel te wijzigen. Zie voor meer informatie Apps importeren (alleen in het Engels).

Apps exporteren met gegevens

• Klik op More bij de app die u wilt exporteren en selecteer Exporteren met gegevens.

Apps exporteren zonder gegevens

• Klik op More van de app die u wilt exporteren en selecteer Exporteren zonder gegevens.