Op zoekopdrachten gebaseerde analyse in apps uitschakelen

Standaard is op zoekopdrachten gebaseerde analyse van Insight Advisor beschikbaar in apps. U kunt Insight Advisor uitschakelen om te voorkomen dat gebruikers op zoekopdrachten gebaseerde analyses in Insight Advisor kunnen openen.

1. Klik in uw app op de naam van de app in de navigatiebalk.
  2. Klik in het informatiegebied van de app op App settings.
  3. Schakel onder Insight Advisor gebruiken de optie In deze app uit.