Hantera utrymmesmeddelanden

Du kan få meddelanden om åtgärder och händelser i delade och hanterade utrymmen.

Du kan hantera alla meddelanden som har med utrymmen att göra under Profilinställningar i profilmenyn, eller under Meddelanden i ett enskilt utrymme. I Meddelanden kan du börja prenumerera på händelser och åtgärder genom att välja meddelandemetod.

Anteckning om information

Grupper kan inte ta emot meddelanden. Om du har lagts till i ett utrymme som medlem i en grupp kan du inte ta emot meddelanden från det utrymmet.

Anteckning om information

Om du vill använda e-postmeddelanden måste en e-postserver vara konfigurerad för klientorganisationen. Om inte e-postmeddelanden kan väljas i Meddelanden kanske inte din huvudadministratör har konfigurerat någon e-postserver.