Behörigheter i hanterade utrymmen för anonyma användare

Qlik anonym åtkomst-prenumerationer gör att du kan dela analysinnehåll med externa målgrupper. I det här avsnittet beskrivs de behörigheter som anonyma användare har till appar som har delats med dem från en Qlik anonym åtkomst-prenumeration.

Anteckning om information Denna funktion är endast tillgänglig med en Qlik anonym åtkomst-prenumeration. Mer information finns i Qlik anonym åtkomst Prenumerationer.

Terminologi på den här sidan

Följande terminologi används i innehåll om anonym åtkomst:

• Anonyma användare: användare som får tillgång till appinnehåll anonymt, antingen via anonyma åtkomstlänkar till appen eller genom att använda inbäddade analyser anonymt. Dessa användare är inte medlemmar av Qlik Cloud-klientorganisationen och behöver inte heller Qlik -konton.

• Användare i klientorganisationen: användare som är medlemmar i klientorganisationen, som hanterar klientorganisationen och utvecklar analyser för användning av anonyma användare. Användare i klientorganisationen är användare med Full User-rättigheter eller specifika administratörsrättigheter i klientorganisationen.

Se Dela appinnehåll med anonym åtkomst för mer information om anonym åtkomst.

Appåtgärder

Appbehörigheter i hanterade utrymmen – anonyma användare (Qlik anonym åtkomst)
Åtgärd Anonyma användare stöds
Öppna en app Ja
Öppna offentliga ark (om tillgängliga) Ja
Visa visualiseringar (om tillgängliga) Ja
Använd offentliga bokmärken Ja
Göra urval Ja

Hämta appinnehåll

Appinnehåll kan bestå av visualiserings- eller arkdata i olika format.

Ja