Dela visualiseringar

PÅ DEN HÄR SIDAN

Dela visualiseringar

Du kan dela visualiseringar med dina nuvarande urval med andra. Detta gör att du kan dela insikter du har kommit till.

Du kan dela en visualisering som en bild, länk eller inbäddad HTML.

Gör följande:

1. Högerklicka på visualiseringen eller klicka på hovringsmenyn Mer.
  2. Välj Dela. Välj sedan:
    • Bild: Qlik Sense skapar en bild av din visualisering med de nuvarande urvalen. Sedan väljer du mottagare och Qlik Sense skickar dem din visualisering.

Observera:

Delning via e-post aktiveras av din huvudadministratör. Om det här alternativet inte är tillgängligt i din app kan det vara inaktiverat för appar i din molnhubb.

• Kopiera länk. Kopiera och dela den genererade URL:en till visualiseringen.
    • Bädda in länk: Skapa en länk som kan bäddas in i e-postmeddelanden och HTML

Begränsningar

Tänk på att följande begränsningar gäller för att dela visualiseringar. Dessa begränsningar kontrolleras när du klickar på Dela. Om du överskrider några begränsningar visas ett felmeddelande.

• Maximalt antal fält i urvalen: 125

• Maximalt antal fältvärden i urvalen: 150 000 totala fältvärden i ett eller flera fält

• Maximalt antal parallella tillstånd: 125

• Maximalt antal patchar: 100

• Maximalt antal variabler: 1 000

• Maximal bildstorlek: 4 000 x 4 000 pixlar

• Minsta bildstorlek: 5 x 5 pixlar för diagram och 20 x 20 pixlar för ark