Visualisaties delen

OP DEZE PAGINA

Visualisaties delen

U kunt visualisaties met uw huidige selecties delen met anderen. Dit stelt u in staat om inzichten die u hebt ontdekt, te delen.

U kunt een visualisatie delen als een afbeelding, koppeling of ingesloten HTML.

Doe het volgende:

1. Klik met de rechtermuisknop op de visualisatie of klik in het aanwijsmenu op Meer.
  2. Selecteer Delen. Kies vervolgens:
    • Afbeelding: Qlik Sense maakt een afbeelding van uw visualisatie met de huidige selecties. Vervolgens selecteert u ontvangers, waarna Qlik Sense ze uw visualisatie stuurt.

Opmerking:

Delen via e-mail wordt ingeschakeld door uw tenantbeheerder. Als de optie niet beschikbaar is in uw app, is deze mogelijk uitgeschakeld voor apps in uw cloudhub.

• Koppeling kopiëren. U kunt vervolgens de gegenereerde URL kopiëren en delen via de visualisatie.
    • Koppeling insluiten: maak een koppeling die kan worden ingesloten in e-mails en HTML

Beperkingen

Houd rekening met de volgende beperkingen die van toepassing zijn op het delen van visualisaties. Deze limieten zijn ingeschakeld als u op Delen klikt. Als de limieten worden overschreden, krijgt u een foutmelding te zien.

• Maximum aantal velden in de selecties: 125

• Maximum aantal veldwaarden in de selecties: 150.000 totale veldwaarden in één of meerdere velden

• Maximum aantal alternatieve states: 125

• Maximum aantal patches: 100

• Maximum aantal variabelen: 1000

• Maximale afbeeldingsgrootte: 4000 x 4000 pixels

• Minimale afbeeldingsgrootte: 5 x 5 pixels voor diagrammen en 20 x 20 pixels voor werkbladen