Dela länkar till ark

Skapa länkar till ark i appar i Qlik Cloud-analys-hubben.

Länkar till ark läggs till i samma utrymme som appen, men kan flyttas efter att de har skapats. Länkar till ark använder arkminiatyrer i hubben.

Du kan hantera och redigera dina länkar från hubben. Mer information finns i Lägga till länkar.

Anteckning om informationOm du vill att din länk ska inkludera urval skapar du ett bokmärke med urvalen. Dela sedan bokmärket samtidigt som du väljer Spara plats för ark. Mer information finns i Dela länkar till bokmärken. Lägg sedan till URL:en som en länk till utrymmet. Mer information finns i Lägga till länkar.
  1. Öppna det ark som du vill länka till.

2. Klicka på Navigering och välj Skapa en länk till det här arket.

3. Efter Länknamn anger du namnet på länken.

4. Klicka på Skapa.