Voorbereidingen treffen

Qlik Sense openen

SaaS editions of Qlik Sense openen

U start Qlik Sense door een webadres in uw browser in te voeren, zoals https://<uw tenant-adres>. Als er een aanmeldvenster in uw browser verschijnt, voert u uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Het exacte adres en de exacte referenties die u invoert, zijn afhankelijk van de manier waarop uw organisatie Qlik Sense heeft geïmplementeerd.

Bronbestanden van de zelfstudie in een nieuwe app plaatsen

De map Building an App files in het ZIP-bestand bevat de gegevensbestanden. Voordat u begint met het bouwen van de app, moet u ervoor zorgen dat u toegang hebt tot de gegevensbestanden. Doe het volgende:

Een nieuwe app maken in SaaS editions of Qlik Sense

1. Meld u aan bij Qlik Sense.
  2. Klik op Maken.
  3. Klik op App maken.
  4. Geef de app een naam, bijvoorbeeld Zelfstudie: een app bouwen.
  5. Kies een ruimte voor de nieuwe app.
  6. Klik op Maken.

Bronbestanden voor zelfstudie uploaden naar SaaS editions of Qlik Sense

Als u SaaS editions of Qlik Sense gebruikt, moet u de gegevensbestanden naar de cloud uploaden.

1. Open de app.
  2. Sleep alle gegevensbestanden van de map Building an App files naar het aangegeven vak in het dialoogvenster voor uploaden, waar staat Gegevens vanuit bestanden en andere bronnen toevoegen.

De gegevensbestanden worden toegevoegd aan uw persoonlijke gegevensbestanden en zijn klaar om te worden gekoppeld.

Toegevoegde gegevensbestanden zijn klaar om te worden gekoppeld.

Data tables in Data manager ready to be associated

De volgende stap is het koppelen en laden van de gegevens in uw app.