QVS-bestanden invoegen in load-scripts

U kunt QVS‑bestanden invoegen in load-scripts in Editor voor laden van gegevens en Script.

U voegt QVS‑bestanden in uw load-script van Gegevensbronnen in uw scriptseditor. Door het toevoegen van het script wordt de systeemvariabele Must_Include met de definitie van het pad toegevoegd aan het QVS-bestand. Bijvoorbeeld: $(Must_Include=lib://DataFiles/test.qvs). U kunt ook handmatig uw eigen QVS-bestanden definiëren om in het load-script op te nemen met behulp van Must_Include. Voor meer informatie over Must_Include, gaat u naar Include.

Ingevoegde QVS-bestanden weergeven

Onder Opgenomen scripts kunt u QVS‑bestanden bekijken die u hebt ingevoegd en die zijn opgenomen tijdens de laatste uitvoering van Voorbeeld van gegevens, Gegevens laden of Gegevens exporteren. U kunt een QVS-bestand selecteren om een voorbeeld van het ingevoegde load-script te bekijken.

Opgenomen scripts in Script

Scripteditor toont een QVS-script dat is geselecteerd in Opgenomen scripts.

In het load-script kunt u ook klikken op </> na een ingevoegd script om een voorbeeld van het ingevoegde script te bekijken.

Voorbeeld van een ingevoegd QVS-script in de Script

Voorbeeld van een ingevoegd QVS-script in de Scripteditor.

QVS invoegen vanuit Gegevensbronnen

1. In Gegevensbronnen kunt u het volgende doen:

• Bij geüploade QVS‑bestanden, onder Gegevensbestanden, klikt u op Script selecteren.

• Bij QVS‑bestanden in de online opslag, onder de bijbehorende online opslagverbinding, klikt u op Script selecteren.

2. Selecteer het script en klik op Volgende.

3. Klik op Script invoegen.