Load-scripts organiseren

U kunt uw load-script in secties verdelen om structuur aan te brengen. Het script wordt uitgevoerd in de volgorde van de secties, van boven naar beneden. Een load-script moet ten minste één sectie bevatten.

De secties Hoofd, Woordenboek en Agenda in de Editor voor laden van gegevens

Secties in de editor voor het laden van gegevens.

Als u gegevens hebt toegevoegd met Gegevens toevoegen, hebt u een sectie in het load-script voor gegevens genaamd Automatisch gegenereerde sectie die de scriptcode bevat die is vereist voor het laden van de gegevens.

Zie Load-scripts bewerken voor meer informatie over het bewerken van het load-script voor gegevens.

Werken met scriptsecties

Er zijn verschillende manieren om scriptsecties te organiseren:

• Klik op Nieuwe sectie maken om nieuwe scriptsecties in te voegen om uw code te organiseren. De nieuwe sectie wordt ingevoegd na de sectie die momenteel is geselecteerd.
  • Klik op Verwijderen naast het sectietabblad om de sectie te verwijderen. U moet de verwijdering bevestigen.

InformatieHet verwijderen van scriptsecties kan niet ongedaan worden gemaakt.
  • Klik op de sectienaam om deze te bewerken. Druk op Enter of klik buiten de sectie als u klaar bent.
  • Plaats de cursor op en sleep de sectie om de volgorde aan te passen.