Machtigingen voor beheerde ruimten voor anonieme gebruikers

Qlik Anonieme toegang-abonnementen stellen u in staat om analyse-inhoud te delen met een extern publiek. Dit onderwerp beschrijft de machtigingen die anonieme gebruikers hebben voor apps die met hen zijn gedeeld vanuit een Qlik Anonieme toegang-abonnement.

Informatie Deze functionaliteit is alleen beschikbaar met een Qlik Anonieme toegang-abonnement. Ga voor meer informatie naar Qlik Anonieme toegang abonnementen.

Terminologie op deze pagina

De volgende terminologie wordt gebruikt in inhoud over anonieme toegang:

• Anonieme gebruikers: gebruikers die anoniem toegang hebben tot de inhoud van de app, via anonieme toegangskoppelingen tot een app of door ingesloten analyses anoniem te gebruiken. Deze gebruikers zijn geen lid van de Qlik Cloud-tenant en hebben ook geen Qlik-accounts nodig.

• Tenantgebruikers: gebruikers die lid zijn van de tenant, die de tenant beheren en analyses ontwikkelen voor gebruik door anonieme gebruikers. Tenantgebruikers zijn gebruikers met Full User-rechten of specifieke beheerdersrechten in de tenant.

Voor meer informatie over anonieme toegang gaat u naar App-inhoud delen met anonieme toegang.

App-acties

Appmachtigingen in een beheerde ruimte – anonieme gebruikers (Qlik Anonieme toegang)
Actie Anonieme gebruikers worden ondersteund
Een app openen Ja
Openbare werkbladen openen (indien beschikbaar) Ja
Visualisaties weergeven (indien beschikbaar) Ja
Openbare bladwijzers toepassen Ja
Selecties maken Ja

App-inhoud downloaden

App-inhoud kan bestaan uit visualisatie- of werkbladgegevens, in verschillende indelingen.

Ja