Lagra data med Skriptredigeraren

Lagra data med hjälp av Store-satsen. Du kan lagra tabeller som QVD-, PARQUET-, CSV- eller TXT-filer.

Skriptredigeraren inkluderar ett alternativ, Infoga Store-sats, för att skapa och formatera en Store-sats. Du kan också lägga till och formatera dina egna Store-satser i ditt skript. Store-satsen har ytterligare alternativ som Infoga Store-sats inte har. Mer information finns i Store.

1. I Datakällor, i DataFiles, klicka på Infoga Store-sats.

2. Efter Lagra, ange namnet på den tabell som ska lagras.

3. Efter Sökväg, ange sökvägen för den lagrade filen.

Anteckning om information

Om du lagrar på Google Drive måste du ange målmappen.

4. Efter Arkiv, ange utdatanamn och välj filtyp.

5. Klicka på Infoga.

Satsen infogas i ditt skript.