Lägga till bilder på en sida

PÅ DEN HÄR SIDAN

RELATERADE FLÖDEN

Lägga till bilder på en sida

Du kan lägga till en bild på en berättelsesida. Du kan använda en av standardbilderna eller en egen bild.

Gör följande:

1. Gå till storytelling-vyn och klicka på Image.

Mediebiblioteket öppnas.

2. Följande format stöds: .png, .jpg, .jpeg, och .gif. Du kan ladda upp bilder till mappen I appen i mediebiblioteket.

3. Klicka på en mapp i mediebiblioteket, exempelvis I appen eller Standard.
  4. Välj den vild som du vill lägga till på sidan.

En förhandsgranskning av bilden visas.

5. Klicka på Infoga.

Observera: Alternativt högerklickar du på den bildfil du vill lägga till och väljer Infoga.

Bilden läggs till och fästs vid rutnätet. Du kan använda piltangenterna på tangentbordet för att flytta den fritt.

Observera: Om bilden är större än bredden eller höjden på en sida, anpassas den så att den får plats på sidan.

See also