Afbeeldingen toevoegen aan een dia

OP DEZE PAGINA

GERELATEERDE WORKFLOWS

Afbeeldingen toevoegen aan een dia

U kunt een afbeelding toevoegen aan een presentatiedia. U kunt een van de standaardafbeeldingen of een eigen afbeelding gebruiken.

Doe het volgende:

1. Klik in de presentatieweergave op Image.

De Mediabibliotheek wordt geopend.

2. De volgende indelingen worden ondersteund: .png, .jpg, .jpeg en .gif. U kunt afbeeldingen uploaden in de map In app in de mediabibliotheek.

3. Klik op een map in de mediabibliotheek, bijvoorbeeld In app of Standaard.
  4. Selecteer de afbeelding die u wilt toevoegen aan de dia.

Er wordt een voorbeeld van de afbeelding weergegeven.

5. Klik op Invoegen.

Opmerking: U kunt ook met de rechtermuisknop klikken op het afbeeldingsbestand dat u wilt toevoegen en vervolgens Invoegen selecteren.

De afbeelding wordt toegevoegd en uitgelijnd op het raster. U kunt deze verplaatsen met de pijltoetsen van het toetsenbord.

Opmerking: Als de afbeelding groter is dan de breedte of hoogte van een dia, wordt het formaat van de afbeelding aangepast zodat deze op de dia past.

Zie ook