Afbeeldingen toevoegen aan een dia

U kunt een afbeelding toevoegen aan een presentatiedia. U kunt een van de standaardafbeeldingen of een eigen afbeelding gebruiken.

Doe het volgende:

1. Klik in de presentatieweergave op Afbeelding.

De Mediabibliotheek wordt geopend.

2. De volgende indelingen worden ondersteund: .png, .jpg, .jpeg en .gif. U kunt afbeeldingen uploaden in de map In app in de mediabibliotheek.

3. Klik op een map in de mediabibliotheek, bijvoorbeeld In app of Standaard.
  4. Selecteer de afbeelding die u wilt toevoegen aan de dia.

Er wordt een voorbeeld van de afbeelding weergegeven.

5. Klik op Invoegen.

InformatieU kunt ook met de rechtermuisknop klikken op het afbeeldingsbestand dat u wilt toevoegen en vervolgens Invoegen selecteren.

De afbeelding wordt toegevoegd en uitgelijnd op het raster. U kunt deze verplaatsen met de pijltoetsen van het toetsenbord.

InformatieAls de afbeelding groter is dan de breedte of hoogte van een dia, wordt het formaat van de afbeelding aangepast zodat deze op de dia past.