Skapa berättelser

En berättelse låter dig samla insikter och skapa berättelser utifrån dina data. Genom att skapa ögonblicksbilder av dina visualiseringar och placera dem på sidor ger du berättelsen struktur så att du kan övertyga din publik. För att sidorna ska göra starkare intryck kan du använda visuella effekter, lägga till text och former, samt bädda in ark som gör berättelsen interaktiv. En berättelse är kopplad till sin app, så kan du komma tillbaka till data i realtid när som helst för att upptäcka nya och dolda berättelser.

Arbeta med berättelser

Första steget är att skapa ögonblicksbilder som du kan använda i berättelsen, om du inte redan har gjort det.

Samla in information till berättelser med hjälp av ögonblicksbilder

Sedan skapar och konfigurerar du en berättelse som du kan fylla med dina data.

Arbeta med berättelser

Bygga din berättelse

Arbeta med sidor

Sidor ger berättelsen struktur, och de kan innehålla ögonblicksbilder av data och annan information som bilder, rubriker och ark med livedata.

Arbeta med sidor

Mer information

RELATERAD INFORMATION: