Koppelingen naar werkbladen delen

Maak koppelingen naar werkbladen in apps in de Qlik Cloud Analyse-hub.

Werkbladkoppelingen worden toegevoegd aan dezelfde ruimte als de app, maar kunnen na het maken worden verplaatst. Werkbladkoppelingen gebruiken miniaturen van werkbladen in de hub.

U kunt uw koppelingen beheren en bewerken vanuit de hub. Ga voor meer informatie naar Koppelingen toevoegen.

InformatieAls u wilt dat uw koppeling selecties bevat, maakt u een bladwijzer met de selecties. Vervolgens deelt u de bladwijzer en selecteert u Werkbladlocatie opslaan. Ga voor meer informatie naar Koppelingen naar bladwijzers delen. Voeg vervolgens de URL toe als een koppeling aan de ruimte. Ga voor meer informatie naar Koppelingen toevoegen.
  1. Open het werkblad waarnaar u wilt koppelen.

2. Klik op Navigatie en selecteer Koppeling naar dit werkblad maken.

3. Voer bij Koppelingsnaam de naam in voor de koppeling.

4. Klik op Maken.