Lägga till länkar

Huvud- och analysadministratörer kan lägga till länkar till molnhubben. Andra användare kan lägga till länkar till utrymmen där de har roll som Ägare eller Kan hantera. Detta kan ge enkel åtkomst till användbart innehåll utanför den egna klientorganisationen.

Du kan lägga till länkar till användbart innehåll i molnhubben. Kanske har du appar i en Qlik Sense Enterprise on Windows-driftsättning eller användbara Qlik Sense-kombinationsprogram som är relevanta för medlemmar i specifika utrymmen. Du kan lägga till länkar till sådant innehåll i de relevanta utrymmena.

Vem som har åtkomst till länkarnas innehåll avgörs av destinationen. En medlem som har åtkomst till länken i det aktuella utrymmet men inte har åtkomstbehörighet för det länkade innehållet kan inte visa det länkade innehållet.

Du kan lägga till flera länkar samtidigt i Hanteringskonsol. Mer information finns i Hantera generiska länkar.

Skapa länkar

1. Klicka på Lägg till nytt > Skapa länk.

2. Om du vill lägga till en bild till länken drar du en bildfil och släpper den eller klickar på Bläddra och navigerar till filen.

3. Under Namn anger du namnet på länken.

4. Under URL-länk, lägger du till URL:en.

5. Under Utrymme väljer du målutrymmet för länken.

6. Under Beskrivning kan du ange en beskrivning av länken.

7. Under Taggar kan du lägga till taggar för länken.

8. Klicka på Skapa.

Du kan byta det utrymme som en länk finns i genom att klicka på Mer, välja Redigera och välja ett nytt utrymme.