Exportera länkar till .csv-filer

Huvudadministratörer kan importera stora mängder länkar i Hanteringskonsol genom att använda .csv-filer. Om du har appar i en Qlik Sense Enterprise on Windows-driftsättning kan du exportera länkar till dessa appar och sedan importera dem i Hanteringskonsol.

När du exporterar dina länkar måste du använda appen Operations Monitor i din Qlik Sense Enterprise on Windows-hubb och exportera ett kalkylblad med relevant appinformation. Sedan kan du formatera arket som en .csv-fil med de kolumner som behövs för import i Hanteringskonsol.

Anteckning om information

Qlik Sense stöder bara UTF-8-kodning i CSV-filer med generiska länkar.

Information om att importera länkar och vilken formatering som krävs för .csv-filer finns i Hantera generiska länkar.

1. I Qlik Sense Enterprise on Windows-hubben går du till strömmen Bevakningsappar och öppnar appen Operations Monitor.
  2. Navigera till arket Exportera länkar för molnet.
  3. Ställ in tillämpliga filter.
  4. Högerklicka på tabellen Appinformation, välj Exportera och sedan Exportera data.
  5. Hämta datafilen.
  6. Öppna datafilen i Excel.
  7. Spara filen som en .csv-fil.

Nu kan du importera dina länkar i Hanteringskonsol.