App-koppelingen importeren vanuit Qlik Sense Enterprise on Windows naar Qlik Cloud

Als tenantbeheerder kunt u app-koppelingen van uw Qlik Sense Enterprise on Windows-omgeving exporteren en importeren in Qlik Cloud. Door het gebruik van CSV-bestanden kunt u efficiënt grote aantallen koppelingen importeren.

Gebruik de app Operations Monitor in uw Qlik Sense Enterprise on Windows-hub om een spreadsheet met relevante app-gegevens te exporteren. Maak het werkblad op als een CSV-bestand, inclusief de vereiste kolommen voor de import in de Beheerconsole

Tip

Als uw tenant de nieuwe navigatie-ervaring gebruikt, vervangt het Beheer activiteitencentrum de Beheerconsole.

Ga voor meer informatie naar Nieuwe platformnavigatie.

Doe het volgende:

Koppelingen exporteren

1. Open de app Operations Monitor in de Monitoring apps-stream van de Qlik Sense Enterprise on Windows-hub
  2. Navigeer naar het werkblad Koppelingen exporteren voor cloud.
  3. Pas relevante filters toe om de gegevens zo nodig te verfijnen.
  4. Klik met de rechtermuisknop op de tabel Koppelingen exporteren, selecteer Exporteren en selecteer vervolgens Gegevens exporteren.
  5. Download het gegenereerde gegevensbestand, dat beschikbaar is in de spreadsheetindeling.
  6. Open het gedownloade bestand via Microsoft Excel.

Converteren naar CSV-indeling

1. Nadat u het bestand hebt geopend in Excel, slaat u het bestand op in de CSV-indeling (.csv).

Informatie

Zorg dat het bestand is opgeslagen met UTF-8-codering, omdat Qlik Sense alleen deze codering ondersteunt voor algemene koppelingen van CSV-bestanden.

Importeren naar Qlik Cloud

1. Ga in de Qlik Cloud Beheerconsole naar Algemene koppelingen.

2. Klik in de rechterbovenhoek op CSV-bestand uploaden.

3. Selecteer en upload het CSV-bestand met de geëxporteerde app-koppelingen.

Ga voor meer informatie naar Algemene koppelingen beheren.