Koppelingen exporteren naar csv-bestanden

Tenantbeheerders kunnen met behulp van csv-bestanden grote aantallen koppelingen importeren in de Beheerconsole. Als u apps hebt in een Qlik Sense Enterprise on Windows-implementatie, kunt u koppelingen naar deze apps exporteren om ze te importeren in de Beheerconsole.

Als u uw koppelingen wilt exporteren, moet u de app Operations Monitor in uw Qlik Sense Enterprise on Windows-hub gebruiken om een spreadsheet met relevante app-gegevens te exporteren. Vervolgens kunt u het werkblad formatteren naar een csv-bestand dat de benodigde kolommen bevat voor importeren in de Beheerconsole.

Informatie

Qlik Sense biedt alleen ondersteuning voor UTF-8-codering voor CSV-bestanden met algemene koppelingen.

Voor informatie over het importeren van koppelingen en formateren van csv-bestanden, gaat u naar Algemene koppelingen beheren.

1. Open de app Operations Monitor in de Monitoring apps-stream van de Qlik Sense Enterprise on Windows-hub
  2. Navigeer naar het werkblad Koppelingen exporteren voor cloud.
  3. Stel de gewenste filters in.
  4. Klik met de rechtermuisknop op de tabel Koppelingen exporteren, selecteer Exporteren en vervolgens Gegevens exporteren.
  5. Download het gegevensbestand.
  6. Open het gegevensbestand in Excel.
  7. Sla het bestand op als een csv-bestand.

U kunt uw koppelingen nu importeren in de Beheerconsole.